Na Splošno

January 29, 2020

Avtor članka: Alina Yachnaya, onkološka kirurginja, višja medicinska izobrazba z diplomo iz splošne medicine. Z množičnim zapiranjem svojih nasprotnikov v delovna taborišča si je komunistična oblast hotela zagotoviti dovolj suženjske delovne sile, ki jo je potrebovala za izgradnjo nekaterih industrijskih in energetskih objektov, ki jih je načrtovala v prvi gospodarski petletki.
Na odru se je pred večstoglavo množico slačila “Egipčanska boginja” Krystal Reynolds, moško občinstvo je navdušeno ploskalo Nomi Melone - imenovali so jo kar temnolasa seks bomba, Lara Wild ni upravičila imena, saj ni bila preveč divja, Gini Grey se je na odru pridružil postavni Claudio Cicconi, tako da je tudi ženska publika imela kaj videti.
Kranjc, ki je bil Mirkov prijatelj, je vedel njem samo dobro in na zaslišanju to tudi povedal, je bil sedaj v skrbeh, da je s tem pripomogel k njegovi smrtni obsodbi, saj je uvidel, da bi partizani besede: zaveden Slovenec, dober človek - utegnili razumeti kot: nevaren človek, izdajalec.
Pandorino skrinjico po naključju najde in odpre mlada Emily (Natasha Calis), ki s starejšo sestro Hannah (Madison Davenport) preživlja konce tedna v novi hiši njunega očeta (Jeffrey), vselej zaposlenega trenerja študentskega košarkarskega kluba, potem ko sta se z ženo (Kyra) dokončno ločila.
Z ljubeznijo, ki bo ob vsaki priložnosti dobila drugaиno obliko, pogojeno z življenjem samim; vendar te oblike nikdar niso nekaj hladnega, temveи prijetne domaиe navade, majhne vsakodnevne pozornosti, ki jih otrok mora imeti z materjo in jih mati pogreša, иe otrok kdaj pozabi nanje: poljub ali nežnost ob odhodu ali prihodu domov, majhno darilce, nekaj prisrиnih besed.
The work draws on the symbolic value of the tongue as a sense organ, referring to both the tongue (language) as a basic communication means, and the physical, muscular, highly flexible organ in the oral cavity, which serves as a detector of taste and is indispensable as a tool for chewing food and producing speech.
Enako verjetna možnost je pa seveda ta, da sem jaz tečen star prdec, ki nima pojma, kaj je kul (po merilih današnje mladeži) in ki nima smisla za sodobne metažanrske priredbe knjižne ljubezenske metafore nemrtvem stvoru Romeu in njegovi človeški Juliji.
Pogoj, da je pravkar nakazano razliko mogoče postaviti in nanjo pristati, je sprejetje logike, ki jo je razbrati iz gibanja zgodovinskih in naravoslovnih dejstev in življenja samega - dejstev, ki jih mora človek spoštovati, če hoče obstati v svetu, kakršen je. Prav v tem pogledu pa nosilci revolucionarnega spomina izkazujejo neko bistveno dvojnost, ki jim v doseganju zgolj prevratnih ciljev zagotavlja veliko prednost, v spremljanju in razumevanju od narave in zgodovine postavljenega sveta pa slej ko prej pokaže svojo zgodovinsko nekompetentnost in nezanesljivost.
Študentarija je največji študentski portal v Sloveniji, na katerem najdete gradiva za fakultete, seminarske naloge, največjo ponudbo študentskih oglasov za delo, vse študentski prehrani, brezplačne ankete, študentske novice in seveda najboljši napovednik dogodkov za mlade, fotogalerije in predstavitve klubov v Infosceni.
Deux Bimbos Sodomiser Comme De Vraie Cochonnes
Suomen Seksi Tuhmat Tarinat Huora Rovaniemi Rakkaus Seksi Pornchat Sexi Tarinat
Un Clitoris De Abuela Dificil De Asumir